Zoeken naar kadasterdata

 
 
kadasterdata
Klacht Kadasterdata.nl: Bedroevend weinig voor veel Klachtenkompas.
Wij zullen ons best doen om de melding, waar nodig, nog beter te communiceren. Ik hoop u met bovenstaand geĆÆnformeerd te hebben over de diensten en dienstverlening van Kadasterdata. Mocht u vragen hebben dan verneem ik dat graag., Met vriendelijke groet.,
woonbron makelaars
Kadaster staakt datalevering aan Kadasterdata.nl Advocatie.
Het Kadaster distantieert zich van commerciƫle uitingen zoals de reclamefilmpjes van kadasterdata.nl en vindt" deze niet passen bij een professionele overheidsorganisatie zoals het Kadaster. Het Kadaster betreurt de gang van zaken en de verwarring die dit bij het publiek teweeg brengt."
woonbron makelaars
Kadasterdata @KadasterdataNL Twitter.
Kadasterdata @ KadasterdataNL 6 Jan 2014. Copy link to Tweet. Kadaster of kadaster-on-line traag? Kadasterdata ondervindt geen vertraging! Kijk snel op kadasterdata.nl. 0 replies 0 retweets 0 likes. Twitter will use this to make your timeline better. Kadasterdata @ KadasterdataNL 25 Nov 2013.
woonbron makelaars
Klacht over Kadasterdata? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van Biefke op 23 maart 2017 over Kadasterdata in de categorie Taxatie. Ik heb twee maal de gegevens opgevraagd bij kadasterdata. Buiten dat de gegevens niet kloppen, bleek toen ik mijn telefoon nota kreeg, dat ik aan kadasterdata 16 euro kwijt was.
woonbron makelaars
kadasterdata.nl Kassa.
120 Antwoorden / 0 Vragen. Kadasterdata koopt de gegevens van het echte kadaster. Ze bewerken de gegevens en proberen daarna winst te maken door de bewerkte gegevens door te verkopen. Kennelijk hebben ze bij het bewerken een fout gemaakt. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.
woz waarde opvragen
Kadaster Data kadastrale gegevens woninginfo.
Veel gestelde vragen. Kadasterdata premium inloggen. Kadasterdata handelt niet voor of namens het Kadaster, maar verwerkt de gegevens in eigen producten. U kunt ook zoeken op kadastraal nummer of zoek op kaart. Adres of postcode. Zoek op kaart. Typ straat huisnr en plaats of postcode huisnummer.
woonbron makelaars
Kadasterdata.
Informatie uit het Kadaster. Verwerkt in eigen producten. De webdevelopers van WebNL hebben een koppeling gebouwd met het Kadaster. Hier halen we bepaalde informatie op, die vervolgens wordt verwerkt in de producten van Kadasterdata. Daarnaast levert Kadasterdata zelf data aan.
woonbron makelaars
Kadasterdata Nederlands.
U bent hier: Home Actueel Kadasterdata. Het Kadaster heeft opnieuw een digitaal topografisch bestand beschikbaar gesteld via DANS EASY voor studenten en medewerkers van universiteiten en hogescholen, en voor medewerkers van NWO en KNAW instituten. Het betreft het TOP50NL bestand.
woonbron makelaars

Contacteer ons