Op zoek naar vestia rotterdam contact?

 
 
vestia rotterdam contact
Vestia Rotterdam Woningcorporaties.nl.
Corr.adres Postbus 29013 3001 GA Rotterdam. Contactgegevens T 088 124 24 24. Wilt u meer gegevens inzien van deze corporatie? Bent u werkzaam bij deze woningcorporatie? Meld u dan nu aan voor een gratis account. Gegevens bijwerken Meld onjuiste informatie. Kies hier uw verhuurder. Gemiddelde duur tot je een woning hebt. Uitgebreide informatie over Vestia.
te koop rotterdam
Vestia.
Wij staan voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag midden inkomen en/of een kwetsbare positie. We zijn een grootstedelijke corporatie en verhuren verkopen en beheren woningen in heel Nederland maar vooral in de regio's Rijnmond en Haaglanden.
backlinks
Aanbod Vestia.
Houtrustweg 348 2583 EW s-Gravenhage. 67x bekeken 1 contactaanvraag. Beugstraat 100 3192 GA Hoogvliet Rotterdam. Nicolaas Pieckstraat 57 3232 BP Brielle. 371x bekeken 11 contactaanvragen. Brigantijn 59 3232 CB Brielle. 157x bekeken 1 contactaanvraag. Karveel 2 3232 CL Brielle. 269x bekeken 5 contactaanvragen. Gaffelaar 14 3232 TB Brielle. 188x bekeken 2 contactaanvragen.
vochtige kelder
Vestia.
Wij staan voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag midden inkomen en/of een kwetsbare positie. We zijn een grootstedelijke corporatie en verhuren verkopen en beheren woningen in heel Nederland maar vooral in de regio's Rijnmond en Haaglanden.
60x60
0900-0700 Vestia Klantenservice hulp.
Op vrijdag is de klantenservice te bereiken van 830 tot 1230. Voor spoedgevallen is dit telefoonnummer ook buiten de openingstijden bereikbaar. Als u schriftelijk contact wilt met Vestia kunt u een brief sturen naar Vestia Postbus 29013 3001 GA Rotterdam. Op de website vindt u tevens mogelijkheden om via digitale formulieren uw vragen complimenten of klachten door te geven. Een overzicht van alle bezoekadressen en openingstijden van de kantoren vindt u op de website. De openingstijden verschillen sterk per kantoor. Ook de bezoekadressen van de Raad van Bestuur en de directies zijn hier te vinden. Vestia is ook actief op Facebook Twitter en YouTube. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Vestia.
Vestia Nieuw telefoonnummer en meer. VERENIGING PUNTEGALE.
E-mail post en bezoekadres ongewijzigd. Onze overige contactgegevens blijven ongewijzigd. Hieronder zetten we deze voor u op een rij. Heeft u een reparatieverzoek? U kunt ook na 11 juni uw reparatieverzoeken online aan ons doorgeven via Mijn Account op www.vestiarotterdamstadswonen.nl. Buiten onze openingstijden blijven wij uiteraard voor spoedreparaties telefonisch bereikbaar via ons nieuwe algemene telefoonnummer. Momenteel zijn er geen activiteiten gepland. Kees-Jan niet gecontroleerd schreef. Ik heb eigenlijk dezelfde. 2 weken 1 dag geleden. 2 maanden 3 weken geleden. Ik moet even kwijt dat onze. 2 maanden 3 weken geleden.

Contacteer ons