Meer resultaten voor woningnet almere

 
 
woningnet almere
Catering Almere nodig? Wij zijn Business Catering Services!
Vul hier uw naam in. Lunch Catering Almere. Organiseer je in de regio Almere, Amsterdam, Utrecht en Amersfoort een lunch? Dan doe je dit samen met Business Catering Services. Voor zakelijke bijeenkomsten als: vergaderingen, seminars, scholingen evenementen bezorgen wij gezonde lunch.
almere
Wonen in Almere Poort Gemeente Almere.
Huren in Almere Poort. In Almere Poort kunt u huren in alle prijsklassen. Voor het huren van een sociale woning is het nodig ingeschreven te zijn bij Woningnet. De verhuur van vrije sector woningen loopt via makelaars of woningcorporaties. Het actuele aanbod vindt u zoveel mogelijk via de zoekmachines funda.nl, jaap.nl, niki.nl, pararius.nl en huurwoningen.nl. Lees hier meer
woonbron makelaars
Huurwoningen Almere Huizen te huur in Almere funda.
Johannes Vermeerstraat 206 1318 JK Almere. Makelaardij Van der Linden Almere. Danastraat 10 1363 WT Almere. Makelaardij Van der Linden Almere. Luxemburgstraat 24 1363 BK Almere. Beschikbaar per 2-1-2018. Makelaardij Van der Linden Almere. Rozenwerf 180 1355 AS Almere. Per direct beschikbaar.
woningnet rotterdam
De verdeling van sociale huurwoningen in Almere gaat veranderen.
Straks kunnen woningzoekenden ook dagelijks in plaats van wekelijks op de hoogte blijven van het meest actuele woningaanbod. De website van WoningNet is eveneens in een nieuw jasje gestoken. Toelichting op de verdeling van vrijkomende sociale huurwoningen in Almere met een huurprijs tot 71068, met ingang van 19 januari 2015.
almere
8" jaar wachten op sociale huurwoning in Almere" Almere Nieuws.
In Almere is de gemiddelde wachttijd voor een sociale huurwoning opgelopen tot ruim 8 jaar. Dat meldt Omroep Flevoland, op basis van cijfers van Woningnet. In de rest van Flevoland lijkt de wachttijd iets lager te zijn, namelijk 2 tot 4 jaar.
almere
Aanleunwoningen.
Over De Overloop. Zorgcentrum De Overloop is een woonzorgcentrum in het oudste deel van Almere, Almere Haven. Het gebouw met zijn bijzondere architectuur heeft in 1984 zijn eerste bewoners welkom geheten. De Overloop ligt vlakbij het winkelcentrum en vlakbij de haven.
woningnet rotterdam
Ik zoek een huis in Almere.
De gemeente Almere aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of ontbrekende informatie. Ook is de gemeente Almere niet verantwoordelijk voor informatie op de websites waarnaar wordt verwezen. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, worden gewijzigd of verwijderd.
Seniorenwoningen, 55 plus woningen, Premiere Almere Woonzorg Nederland.
Een bushalte in de richting van het centrum van Almere, is eveneens op loopafstand gelegen. De woningen hebben een gemiddelde oppervlakte van 70 m. Elke woning beschikt over een aparte inpandige berging. De gehele woning bevindt zich op de begane grond. De woningen zijn rolstoeltoegankelijk. De netto huurprijs van de woningen is vanaf 667 euro per maand. De servicekosten zijn vanaf 2259, euro per maand. Prijzen per 1 januari 2016. De woningen worden toegewezen op basis van een wachtlijst en zijn bestemd voor personen vanaf 55 jaar. Belangstellenden dienen zich als woningzoekende in te schrijven bij WoningNet.
Huisvestingsvergunning gemeente Almere.
Wat zijn de voorwaarden voor zo'n' vergunning? U bent ingeschreven bij WoningNet Almere en hebt betaald jaarlijkse bijdrage bij betaalde inschrijving en/of eenmalige bijdrage 50 bij loting. U kunt zich via de website van WoningNet inschrijven. Het inkomen van uw huishouden is niet hoger dan 36.165.
Jongeren vinden sneller huurwoning door loting Nieuws.
Dat blijkt uit onderzoek van Woningnet. Door de helft van de vrijgekomen huurwoningen te verloten, maken starters 50 procent meer kans een woning te bemachtigen. Woningnet ondervroeg 1838 woningzoekenden naar hun ervaringen met de woonruimteverdeling in Almere. Driekwart van de ondervraagden gaf aan tevreden te zijn met de nieuwe werkwijze die in 2015 werd ingevoerd.
Sociale huur Ymere.
Dan kunt u ook voorrang krijgen stadsvernieuwingsurgentie. Hiernaast heeft elke stad speciale regels waardoor u sneller een woning kunt krijgen. Deze regels vindt u ook op de websites vanvan WoningNet en Woonservice: lees deze dus goed! Een voorbeeld is de Woonswitch www.woonswitch.nl van Ymere.
De toegankelijke digitale gemeentegids van Almere.
Deze website is gemaakt volgens de eisen van de Stichting Waarmerk drempelvrij.nl. Dat betekent dat de site volledig toegankelijk is voor mensen met een functiebeperking. Zo kan alle tekst groter worden weergegeven. De informatie kan worden herkend door braille leesregels. 1315 HR Almere Stad.

Contacteer ons