Zoeken naar vestia telefoonnummer

 
 
vestia telefoonnummer
Vestia Rotterdam Aveling in Hoogvliet Rotterdam Woningbouw Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vestia Rotterdam Aveling Hoogvliet Rotterdam. Aveling 500 3191LB Hoogvliet Rotterdam. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over Vestia Rotterdam Aveling in Hoogvliet Rotterdam. Het bouwen en exploiteren van woningen. Vestia Rotterdam Aveling is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Vestia Rotterdam Aveling Hoogvliet Rotterdam.
muursticker
Aanbod Vestia.
wasmachine
Vestia Nieuw telefoonnummer en meer. VERENIGING PUNTEGALE.
Tijdens de 2e Wereld Oorlog. Eindelijk is het gebouw klaar. Het Belastingkantoor in beeld. PPT Open MonumentenDag 2011. Contactgegevens Stadswonen en Servicemedeweker. Home Vestia Nieuw telefoonnummer en meer. Vestia Nieuw telefoonnummer en meer. Posted on 13 juni 2013. Per 11 juni 2013 wijzigt het telefoonnummer van Vestia. Vanaf dat moment kunt u telefonisch contact opnemen met ons Klant Contact Center via ons nieuwe algemene telefoonnummer 088 124 24 24. Ook onze openingstijden wijzigen. Vanaf 11 juni kunt u van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur terecht op onze vestiging voor al uw vragen en meldingen. E-mail post en bezoekadres ongewijzigd.
vocht in de kelder
Vestia.
Wij staan voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag midden inkomen en/of een kwetsbare positie. We zijn een grootstedelijke corporatie en verhuren verkopen en beheren woningen in heel Nederland maar vooral in de regio's Rijnmond en Haaglanden.
tegels grijs
0900-0700 Vestia Klantenservice hulp.
Ook is er een samenwerking met gespecialiseerde instellingen voor jongeren die begeleiding nodig hebben om zelfstandig te leren wonen. De klantenservice van Vestia is te bereiken op het telefoonnummer 088 124 24 24 van maandag tot en met donderdag van 0830 tot 1630. Op vrijdag is de klantenservice te bereiken van 830 tot 1230. Voor spoedgevallen is dit telefoonnummer ook buiten de openingstijden bereikbaar. Als u schriftelijk contact wilt met Vestia kunt u een brief sturen naar Vestia Postbus 29013 3001 GA Rotterdam. Op de website vindt u tevens mogelijkheden om via digitale formulieren uw vragen complimenten of klachten door te geven. Een overzicht van alle bezoekadressen en openingstijden van de kantoren vindt u op de website.
Vestia Rotterdam Woningcorporaties.nl.
Corr.adres Postbus 29013 3001 GA Rotterdam. Contactgegevens T 088 124 24 24. Wilt u meer gegevens inzien van deze corporatie? Bent u werkzaam bij deze woningcorporatie? Meld u dan nu aan voor een gratis account. Gegevens bijwerken Meld onjuiste informatie. Kies hier uw verhuurder. Gemiddelde duur tot je een woning hebt. Uitgebreide informatie over Vestia.

Contacteer ons