Resultaten voor woningstichting rotterdam

 
 
woningstichting rotterdam
SOR: comfortabel wonen voor 50-plussers.
Samen genieten van een glaasje wijn op ons fijne balkon. Het thuisgevoel van Helen in woongebouw Abtshove. Met mijn kleinkinderen naar de speeltuin om de hoek. Woningcorporatie SOR helpt sinds 1986 ouderen bij het vinden van een fijne, veilige woonomgeving in regio Rotterdam en de Hoeksche Waard.
makelaar rotterdam huren
Woningcorporatie Woonbron wil af van de SS Rotterdam NRC.
Begin augustus wordt het schip naar Rotterdam gesleept, waar het een vaste ligplaats aan de kade bij de wijk Katendrecht krijgt.foto VINCENT MENTZEL/NRCHF/CDuitslandWilhelmshaven, mei 2008 De SS Rotterdam in de haven van het Noord-Duitse Wilhelmshaven tijdens de verbouwing tot congresaccomodatie in mei 2008.
makelaar rotterdam noord
Havensteder sterk in wonen.
Wij verhuren met name betaalbare woningen in Rotterdam en omgeving voor mensen met een laag inkomen of een kwetsbare positie. We verhuren aan 45.000 huishoudens. Onder andere in verschillende wijken in Rotterdam en Capelle aan den IJssel verhuren we woningen in de vrije sector en verkopen we woningen.
rotterdam makelaar
Woningcorporaties Rotterdam Woningruil, Huurwoningen De Telefoongids.
Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Een sterke, professionele zorgorganisatie met een kleinschalige aanpak, dicht Lees meer. Beoordeel dit bedrijf https//www.detelefoongids.nl/laurens-wonen/18667050/5-1/sn18667050: 010-4070704 Toon nummer. Samenwerking Vlaardingen Woningstichting. Standplaats Vlaardingen, bedient ook Rotterdam.
makelaardij rotterdam
Woonbron.
woonbron makelaars
Woningcorporatie in rotterdam, zuid-holland Trovit.
Woningbouwvereniging Poortugaal Poortugaal, Zuid-Holland. Organisatie: Woningbouwvereniging Poortugaal is een kleine woningcorporatie in de gemeente Albrandswaard. De gemeente heeft een dorps karakter en ligt aan de. 3 dagen geleden op vacaturebank-nederland. Vacature Onderhoudsinspecteur 36 uur per week Rotterdam. nieuw Stichting Havensteder Rotterdam, Zuid-Holland.
rotterdamse makelaars
Home Woonnet Rijnmond.
We hebben nu geen aanbod dat helemaal overeenkomt met uw WoonWensen. Kijk ook eens naar.: Wij hebben op dit moment helaas geen aanbod voor u beschikbaar. Bezig met ophalen van gegevens. Inloggen en inschrijven. Bezwarencommissie Huisvesting regio Rotterdam. Wat zoekt u?
rotterdamse makelaars
Wonen in Rotterdam Bekijk woningaanbod.
Probeer het later opnieuw. Klik hier voor business to business informatie over Wonen in Rotterdam. Klik hier voor sociale huurwoningen in Rotterdam. Klik hier voor sociale huurwoningen. 2017 Rotterdam Partners Gemeente Rotterdam Disclaimer Privacybeleid. Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies.
rotterdamse makelaars
Openingstijden van Woningstichting Eendracht in Rotterdam.
Eendrachtstraat 93 Vlaardingen. Hulp nodig bij het vinden van Woningstichting Eendracht in Rotterdam? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Woningstichting Eendracht in Rotterdam.
makelaardij rotterdam
Mooiland is een woningcorporatie met ruim 26.000 woningen.
Weer nieuwe huurders in de Valuwe. Voor de tweede keer in een week heeft woningcorporatie Mooiland huurders in Cuijk blij kunnen maken met nieuwe woningen. In de Valuwe kregen dinsdag namelijk vijftien huurders de sleutel van hun nieuwe huurhuis overhandigd.
rotterdamse makelaars
Humanitas Huisvesting Woningverhuur aan ouderen en huisvesting met extra voorzieningen.
Stichting Humanitas Huisvesting is actief in de regio Groot Rotterdam, inclusief Hoek van Holland, Spijkenisse en Capelle a/d IJssel. Humanitas Huisvesting onderscheidt zich van andere corporaties door de verhuur van woningen aan ouderen 55 en het huisvesten van mensen die zorg of extra begeleiding nodig hebben.
rotterdamse makelaars

Contacteer ons